Kies voor de voordeligste energieleverancier en steun ons!

Allen,

Als lid/supporter draag je ons ongetwijfeld een warm hart toe. Logisch, want als sportclub stellen we alles in het werk om onze leden in optimale omstandigheden hun favoriete sport te laten beoefenen. Dat daarvoor een aanzienlijk budget en sponsoring nodig is, hoeven we je vast niet te vertellen. Wel, jij kan ons een steuntje in de rug geven en er nog zelf van profiteren ook!

Hoe je dat doet?

Recent sloten we een samenwerking af met Samen Beter. Deze specialist in energietarieven vergelijkt continu de prijzen van de energieleveranciers op de markt en selecteert het voordeligste tarief. Van dit voordelige tarief kun jij profiteren!

Registreer je je online als lid van onze club, dan profiteer jij van dit tarief en krijgen wij een stevige commissie van Samen Beter. Op deze manier spaar je zelf tot honderden euro’s per jaar uit op je energiekosten en draag je bij aan de werking van onze club. Een win-win!

Wat je effectief moet doen?

Surf naar https://samenbeter.be/vereniging/kfc-volharding-wintam-eikevliet/ en registreer je. Stap vervolgens via de samenbeter.be website over naar de voordeligste energieleverancier en klaar. Jij bespaart en wij krijgen een stevige commissie die we in onze werking kunnen investeren. Wees gerust, dat geld investeren we goed, dat zal je snel merken.

Overstappen is trouwens een fluitje van een cent. Het is kosteloos en Samen Beter regelt de overstap van A tot Z.

Bespaar tot zelf tot 25% op je energiefactuur en geef je favoriete club een duwtje in de rug. Doen!

Met vriendelijke groeten,

Het voltallige bestuur