"sporten is gezond" en Voetbal Vlaanderen vraagt ons om dit, in de mate van het mogelijke, te kunnen bewerkstelligen voor onze leden.

Het was geen gemakkelijke puzzel maar onze trainers zijn erin geslaagd om een oplossing te vinden voor al onze spelers zonder al te grote aanpassingen.

Hier en daar zijn er wel verschuivingen gebeurd van trainingsuren, trainingsdagen en zelfs sommige trainers nemen tijdelijk een nieuwe rol op.

Jullie trainers zullen dit meedelen in de bestaande whatsappgroepen en ook Sporteasy zal aangepast worden waar nodig.

Deze aanpassingen vormen een test-fase die nadien zal beoordeeld worden. Zoals reeds eerder aangeven in een voorgaande mail zijn we nog steeds een voetbalclub dat een zekere kwaliteit voor ogen heeft, ergens naartoe wil werken. In deze test-fase zal echter het principe "sporten is gezond" eerder primeren. Tot alvast 01/03 zijn immers alle vormen van wedstrijden buiten hun eigen sportbubbel verboden.

We kunnen niet genoeg benadrukken om jullie strikt te houden aan de afspraak om slechts 1 buitenschoolse activiteit uit te voeren (teken-, dansscholen en alle andere naschoolse activiteiten behoren daar dus ook bij).

Mogen we ook nogmaals oproepen om de afstandsregels rond het veld nauwlettend op te volgen ? 

* Onze parking dient te evolueren naar een "kiss and ride" zone voor het afzetten en ophalen van spelers. Dit kan helaas geen ontmoetingspunt zijn voor ouders en spelers tijdens het wachten.

* Sportbubbels mogen voor en na de training GEEN contact met elkaar hebben op en rond het veld. Wijs jullie spelers hier aub op voorhand op. De trainer zal specifieke richtlijnen meegeven mbt ontmoetingsplaats op het veld ed. Het spreekt voor zich dat deze regels dus ook gelden voor de ouders. Kom dus op tijd maar zeker niet te vroeg. 

Als club zijn we ontzettend fier dat we dit vieze beest al zolang uit onze club kunnen weren.

We hebben er het volste vertrouwen in dat jullie dit allen geweldig zullen doen en dat we op dit elan kunnen verdergaan.

 

Note:

Voor diegenen die ons nog niet volgen op onze facebook-pagina...

https://www.facebook.com/KFC.Volharding.Wintam.Eikevliet

doet dit zeker, hier wordt regelmatig info weergegeven over onze club zoals...

De jeugdwerking van KFC Volharding Wintam-Eikevliet heeft onlangs meegedaan aan een audit van Double Pass - Voetbal Vlaanderen en hebben daarbij het hoogst mogelijke resultaat behaald voor een gewestelijke voetbalclub. We mogen u dan ook met trots melden dat we een ster hebben behaald !

Deze mijlpaal werd reeds jaren geoogd en eindelijk behaald. Een dikke pluim op de hoed van onze geweldige trainersgroep en dankjewel aan TVJO Raf Ivens en projectverantwoordelijke Guy Van Ginderen voor het werk achter de schermen.

WIJ ZIJN KFC VOLHARDING WINTAM-EIKEVLIET*