VK Heindonk


1 - 5

KFC VOLHARDING WINTAM EIKEVLIET


17-03-2019
Uur: 15:00
Locatie:
Team: Eerste ploeg
Tijdstip verzamelen:
187 keer gelezen


Eerste opdracht volbracht voor Wintam.

 

Wintam is vandaag begonnen aan een reeks van vier opeenvolgende verplaatsingen.

Lukt het om daar voldoende punten uit te sprokkelen, dan is een top 5 plaats nog een optie.

Heindonk speelde zondag niet, wegens de afgelaste wedstrijd op SK Reet, het kreeg dus wel een extra weekje rust.

Bij Wintam geen Ilias en Bilal op de lijst, Serrien kwam dan weer terug, al moest die starten op de bank.

De confrontatie op deze druilige zondagmiddag begon alleszins op een leuke manier voor Wintam, toen Van Den Brande van Heindonk al na 3 min. spelen, zijn eigen doelman verschalkte, en de bal in het lege doel kopte 0-1.

Wintam bleef niet op zijn lauweren zitten, want zowel De Smedt en Matthijs, haalden nog eens stevig uit, maar telkens stond keeper Clissen op de goede plaats.

Voetballend stelde de thuisploeg niet veel voor, ook Wintam was niet erg dreigend, maar was wel de ploeg in meest balbezit.

Net voor het einde van de 1e helft, nog even wat sensatie, bij Wintam kon Rousseau op rechts oprukken, plaatste de bal in de voeten van Van Praet, maar deze ging net voorlangs.

Op de valreep kon Van Den Brande nog scoren voor Heindonk via een mooi kopbaldoelpunt, zo dat we met een 1-1 stand de rust zijn ingegaan.

De aanvang van de 2e helft was al even zo boeiend als de eerste, want na 1 min. spelen, enige twijfel in de defensie van Heindonk, VandenDriessche maakte daar degelijk gebruik van, en knalde de bal voorbij de doelman, Wintam stond terug voor met 1-2 na 46 min. speeltijd.

Veel mooi voetbal brachten echter beide ploegen niet, wel doelpunten die telkens vielen in het voordeel bij de bezoekers.

Zo scoorde Vandendriessche van Wintam zijn 2e doelpunt in de 55e min. en bracht de stand op 1-3.

Met nog een kwartier te spelen was het nu de beurt aan De Smedt van Wintam, die trouwens een voorbeeldige partij speelde, en werd beloond met 2 mooie doelpunten in de 75e en de 85e min.

Eén keer was Heindonk nog gevaarlijk, toen Robyns nog een loeier plaatste richting doel, maar keeper Maes was alert, en maakte zijn schot onschadelijk.

Bij Wintam kreeg Van Bulck zijn 3e gele kaart onder de neus geduwd, zodat die er niet bij zal zijn in de volgende wedstrijd.

De Kl. Brabanders hebben hun eerste opdracht tot een goed einde kunnen brengen met 5 doelpunten, hopelijk kan het zijn reeks verder zetten, want a.s. zondag wordt het verwacht op het veld van RB. Elzestraat (R. H)