KFC VOLHARDING WINTAM EIKEVLIET


8 - 1

RVC Hoboken B


08-09-2019
Uur: 15:00
Locatie:
Team: Eerste ploeg
Tijdstip verzamelen:
370 keer gelezen


Scoormachine draait op volle toeren voor Wintam.

Dat de scoremachine op volle toeren draait voor Wintam, bewijzen de cijfers, na 3 wedstrijden is er al 16x gescoord, staan ze als enige op een verdiende 5e plaats, en met maar 2 puntjes van de leider.

Het speelde vandaag zijn 2e thuiswedstrijd tegen Hoboken B, de ploeg telt 3 punten, en de vraag was, of de thuisploeg zijn doelpuntenkermis nog eens kon overdoen.

Het was alleszins de bedoeling de trouwe supporters nog eens te trakteren, op een gezellig potje voetbal, en dat werd het ook.

Voor Hoboken kon de match niet slechter beginnen, want na 10 min spelen, was het al uitkijken naar een 1-0 achterstand, dankzij een doelpunt van Jelle Hermans, die later nog een hattrick zou scoren.

Want hij deed het halfweg van de 1e helft nog eens over, gericht schot Bilal, doelman Hokelek Ilys, deed nog wel zijn best om de bal weg de tikken, maar de goedgevolgde Hermans, scoorde zijn 2e treffen 2-0.

Dat Hermans erg bedrijvig was, bewees hij even later, knappe voorzet van Binder, maar hij kwam net te laat voor zijn 3e doelpunt.

Op het halfuur kregen we dan eindelijk de eerste grote kans voor de bezoekers, toen Boulach Omar alleen op doelman Liekens mocht afgaan, maar deze kon de bal mooi buiten werken met de voet.

Dat Omar van Hoboken, hij is nog maar 18 jaar, een speler is met toekomst, bewees hij enkele minuten later nog eens, hij presenteerde een gepaste voorzet op de voet van  Fremau Sander, niemand van Wintam erbij, doch hij plaatste de bal, spijtig genoeg voor de bezoekers over het lege doel.

Vervolgens kregen we 2 doelpunten in enkele minuten voor de thuisploeg, verre inworp Serrien, Van Praet kopte zuiver de 3-0 tegen te netten.

Even later kon Wintam weer juichen toen Van Praet er 4-0 van maakte.

Bij Hoboken gingen vanaf dat moment de kopjes naar beneden, vanop links kwam De Smet opdagen, mooie dieptepas naar Hermans, die de doelman geen schijn van kans liet 5-0, en meteen ook zijn 3e doelpunt scoorde.

In de 43e min. legde Wintam de rustcijfers vast, De Smet mist, maar Van Praet plaatste de bal mooi voorbij de doelman.

Na de koffie was het al meteen raak, gepaste voorzet Bilal, Van Praet kopje er tegen en 7-0.

Rond de 75e min. kreeg Wintam een hoekschop toegewezen, zuiver getrapt door Brahim naar de 2e paal, Bilal op de juiste plaats en de 8-0 waren een feit.

Wintam speelde met het mes tussen de tanden, maar de doelman van Hoboken, kon vermijden dat de score nog opliep.

Met nog 10 min. te gaan, kon Hoboken dan toch scoren, en de eer redden, dankzij een gericht schot van Omar 8-1, wat meteen ook de eindstand was.

Het gebrek aan slagkracht blijft Hoboken parten spelen, het staat na 4 speeldagen nog steeds met 3 punten, een wedstrijd die werd gewonnen op de 1e speeldag, met 5-1 thuis tegen Ol. Pirates, sindsdien het verloor het 3 wedstrijden na mekaar.

Laat ons hopen dat coach Westerlinck tijdig de trein terug op de rails krijgt.

Wintam sluit af met een 10 op 12, heeft op één na, het meest gescoord, namelijk 24 keer, en maar 4 doelpunten tegen.

Keurige cijfers met het vooruitzicht op de volgende wedstrijd, en dat op het veld van Aartselaar B, dat met 4 punten uit 4 wedstrijden op de 9e plaats staat (R. H.)

PS.

Voor de trouwe lezers van onze site, zal er uitzonderlijk geen verslag verschijnen van de wedstrijd tegen Aartselaar B, maar zijn we terug van de partij op 22 sept. en dat thuis tegen SK. Wilrijk.